Haloloween!!!!!!!!!!!!!

Hej!
förlåt att jag inte skrev not igår men det var för att var hemma hos min kompis Malin typ hela dan.
Idag ska jag åka till simhallen med min kompis Emma och sen ska vi äta lunch i centrum.

Glöm inte halloween i helgen och se upp för spökena så ses vi sen.



//Fanny

Fotboll

Hej!
Som ni kanske förstår så kommer den här kategorin handla om fotboll. Men just nu skriver jag inte så mycket här eftersom jag har uppehåll i fotbollen eftersom att det är lov. Men sen när vi börjar igen så kommer jag skriva mycket mer här om typ träningar och matcher och sont. Men för tillfället får ni nöja er med det lilla jag kommer skriva i den här kategorin.


ses

//Fanny

  Det här är en av dom bästa spelarna i ett av mina favoritlag Barcelona med Iniesta.

Howe I met your mother

Hej!
just nu tittar vi på Howe I met your mother. Och som sakt tänkte vi gå till biblan sen och sen ska jag åka och klippa mig och efter det ska jag hem till Malin för att jag Emelie, Malin och Matilda ska ha tjej kväll igen och vi ska typ äta Tacos till midag och sen ska vi väll antagligen titta på non film och äta godis och mysa så jag kommer inte blogga så mycket då.

Ses

        Mums.......



//Fanny

Godmorgon!

Hej!
just nu sitter jag och Matilda framför Tv:n och äter frukost. Som består av toast och äppel juce. Idag hade vi tänkt att kansk gå till bibloteket för att komma ut från huset och få röra lite på oss.

ses

//Fanny

Godnatt fast ändå inte

Hej!
mamma säger att jag moste stänga av datorn nu så det blir inga fler inlägg idag så gpdnatt fadt jag inte ska gå och lägga mig nu. skriver mer i morgon:)

//Fanny<33

Draft: Okt. 27, 2009

Hej!
matilda och jag har precis tittat på en film som hette The bucket list fast den var inte så bra så vi bestämde oss för att blogga lite. Just nu tittar vi på Desperat houswives (stavas?) fast jag hänger inte med så bra i handlingen för att jag bloggar:) Sen hade vi vi tänkt att spela kort vi tänkte spela 500 men vi kommer inte ihåhg hur man gör så om nån vet kan ni väll skriva det och om ni har några andra kul kortspel sriv om dom med.


skriver mer sen

//Fanny

Tips!

Tips gå in på mina kompisar Emelien och Matildas blogg peaceloveandtwilight.
Den är jätte bra<33333

Skriver mer sen.

//Fanny



With Matilda

Hej!
Just nu är Matilda hemma hos maj. Vi har tjejkväll och ska titta på heroes hela kvällen. Jag har aldrig sett heroes men den verkar helt ok. Sorry att jag inte har fixat så mycket mede designen än men vi håller på med det:) Vi har lyssnat på hennes New moon soundtrack hela dan. Friends av band of skulls e skitbra fast Matilda är helt förtrollad av Muses låt I belong to you.

Skriver mer sen<3

Här är en bild på världens sötaste Renesmee<3333333
'
//Fanny

Välkomen till min blogg!

Hej!
Jag heter Fanny men kallas för Fampan. Mina intressen är spela fotboll,läsa,twilight och va med kompisar.

Gå in på sidan
http://www.viraltrafik.se/?Fampan
Hoppas ni ska gilla min blogg<3

// Fanny

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0